Nieuws

Delen we graag met jou

Meet & Greet met docenten

Terug naar overzicht

Zoals wij tijdens de ouderavonden van 19 september en 3 oktober al hebben aangekondigd nodigen wij u uit voor een Meet & Greet met de docenten van uw zoon/dochter.

Doordat het contact met u als ouder/verzorger via de mentor verloopt, krijgt u geen beeld bij de docent die uw kind lesgeeft. We geven u dan ook graag de gelegenheid om in een ontspannen sfeer, met een hapje en een drankje, nader kennis te maken met de docenten van uw zoon/dochter en wij maken graag kennis met u. Alle secties hebben een plek op het binnen- of bovenplein.

Voor echt een gesprek over de vorderingen van uw zoon/dochter vragen wij u apart een afspraak te maken met de betreffende docent.

U bent van harte welkom op dinsdag 24 oktober tussen 16.00 en 17.30 uur. De inloop is tussen 16.00 en 17.00 uur. De Meet & Greet met docenten sluit om 17.30 uur. U hoeft zich voor deze Meet & Greet niet van tevoren aan te melden.

Komt u met de auto? Dan willen wij u vragen deze te parkeren bij sportcomplex Helsdingen. Rondom school zijn weinig parkeermogelijkheden.

Het is de eerste keer dat wij deze bijeenkomst organiseren. We vinden de ontmoeting met u van groot belang. We hopen u dinsdag dan ook de hand te kunnen schudden.

sm-meet-en-greet-2023.jpg
Terug naar overzicht