Aanmelden op het OCV

Ben jij onze nieuwe leerling?

Aanmelden brugklas 1

Wat leuk dat jij kiest voor het Oosterlicht Vianen! We gaan er samen met jou alles aan doen om er een geweldige schooltijd van te maken, want bij ons hoor je erbij. Maar voor het zover is, moet je je eerst aanmelden.

Hoe meld je je aan op het Oosterlicht College Vianen?
Dat regel je via de meester of juffrouw op jouw basisschool in de regio. Zij zorgen voor de aanmelding (digitaal) bij ons op school. Tussen 25 en 31 maart 2024 moet de digitale aanmelding via jouw basisschool bij ons binnen zijn. Als de aanmelding is ontvangen, krijg je van ons een bericht met meer informatie over de verwerking van jouw aanmelding. Op 25 april 2024 hoor je of je bent aangenomen.

Zit je op een school buiten de regio? Vraag dan een aanmeldformulier op via post.vianen@oosterlicht.nl 

Aanmeldingen kunnen digitaal gestuurd worden naar post.vianen@oosterlicht.nl of gestuurd worden per post naar:

Oosterlicht College Vianen
t.a.v. leerlingadministratie
Uithoflaan 1
4133 GZ Vianen

Wat gebeurt er wanneer?
De middelbare scholen in de regio (Utrecht-Zuid) hebben samen afspraken gemaakt over aanmelding en plaatsing. Die afspraken gaan bijvoorbeeld over wanneer en hoe je je moet aanmelden en wanneer je bericht kunt verwachten. In de folder 'Procedure overgang primair onderwijs - voortgezet onderwijs' wordt hier meer over verteld. Deze is in oktober verkrijgbaar op de basisschool.

Vragen?
Neem dan even contact op met onze administratie via telefoonnummer 0347 – 32 56 20 of via post.vianen@oosterlicht.nl

Overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs

In onderstaande POVO-procedure, procedure overgang primair onderwijs - voortgezet onderwijs, staat precies vermeld wat de schoolbesturen in onze regio hebben afgesproken over het aannemen en plaatsen van leerlingen in de brugklas. U ontvangt deze procedure in de vorm van een boekje op de bassischool van uw kind. 

POVO Procedure

img-4794.jpg

Aanmelden voor klas 2 en hoger

Wil je je aanmelden voor klas 2 of hoger op het Oosterlicht Vianen? Neem dan contact op met de medewerkers van onze administratie, via telefoonnummer 0347 - 32 56 20 of via post.vianen@oosterlicht.nl.

Zij kunnen al je vragen beantwoorden -en die van je ouders/verzorgers- en je een aanmeldformulier toesturen.