Inspraak

Nemen we serieus

Inspraak

Als leerling of als ouder/verzorger wil je misschien meepraten en meebeslissen over wat er op school gebeurt. Jullie betrokkenheid vinden wij belangrijk. Samenwerken betekent evalueren, ontwikkelen en vooruitkomen. We komen graag in contact met je.

De inspraakmogelijkheden op onze school:

Leerlingenraad
, leerlingenraad.vianen@oosterlicht.nl

De leerlingenraad vertegenwoordigt alle leerlingen van onze school. De leden van de leerlingenraad denken en beslissen mee met alle zaken die belangrijk zijn voor de leerlingen, zoals het leerlingenstatuut en de verbouwing en inrichting van het studiebalkon.

De raad streeft ernaar om iedere 2 à 3 weken samen met een begeleider vanuit de MR te vergaderen. Zij lunchen 3 keer per jaar met de directeur van de school en bespreken dan alle zaken die de leerlingen van onze school bezighouden.

Twee leden van de leerlingenraad vertegenwoordigen de leerlingenraad in de Medezeggenschapsraad. Deze twee leden zijn aanwezig bij de MR vergaderingen.

Poster Leerlingenraad

Ouderraad, or.vianen@oosterlicht.nl

 • Leden van de Ouderraad 2023-2024

  Mariska van der Wolf (voorzitter), Laura van Werven, Freyja den Hartog, Mariëlle Stroo, Nurcan Bozkurt, Brenda van Kuipers, Michelle van Leeuwen en Maurice Kok.

 • Lid worden?
  We hebben regelmatig behoefte aan nieuwe leden voor de ouderraad. Wil je je positief inzetten voor de school van je kind? Word dan lid van onze ouderraad. Je creativiteit, organisatietalent en inzet zijn van harte welkom! Ook als je niet zo veel tijd hebt, is dit echt een leuke manier om betrokken te zijn bij het Oosterlicht College Vianen.
 • Meer informatie:
  Flyer Ouderraad

  Wij vertellen je graag meer. Neem gerust contact met ons op via or.vianen@oosterlicht.nl

Medezeggenschapsraad , medezeggenschapsraad@oosterlicht.nl
Informatie, voorzitter en contact: Ronald-Jan Kleisen en Robert van Swetselaar
Meer informatie: volgt binnenkort