Resultaten

Wij zijn een goede school. Lees maar!

Resultaat & meer

Op het Oosterlicht krijg je kansen, maar ook zekerheden. Een van de zekerheden is goed onderwijs. Zodat je een diploma haalt. En jezelf ontwikkelt. Want bij ons zijn cijfers belangrijk. Maar we dagen je ook uit om als persoon te groeien. Eigenlijk zouden onze diploma's een achterkant moeten hebben, waarop staat wat je op het Oosterlicht nog meer hebt gedaan, geleerd en ervaren. Niet alles draait namelijk om resultaten. We zien jou. Met al je talenten, eigenschappen en mogelijkheden.

Onze docenten helpen je graag goede cijfers halen. Begrijp je iets niets? Geen probleem. Vraag het ze en ze helpen je net zo lang tot jij het snapt. Dat blijkt onder andere uit de hoge slagingspercentages op onze school. Kijk hieronder maar.

geslaagd-1.jpg

Je slaagt op het Oosterlicht Vianen

Onze slagingspercentages behoren tot de beste van de regio!

Slagingspercentages Oosterlicht Vianen 2022
100 % vmbo basisberoepsgerichte leerweg
100 % vmbo kaderberoepsgerichte leerweg
  95 % vmbo theoretishe leerweg
  95 % havo


Tevreden & veilig

Uit ons jaarlijkse tevredenheidsonderzoek blijkt dat leerlingen zich veilig voelen op het Oosterlicht. Dat er naar ze wordt geluisterd. En dat ze zichzelf kunnen zijn. Ouders zijn blij dat het onderwijsniveau past bij hun kind. Dat is toch wel fijn om te weten!

Kijk & vergelijk

Wat doe jij voordat je een agenda voor de brugklas koopt? Of een fiets voor je verjaardag vraagt om mee naar de middelbare te gaan? Je kijkt wat er allemaal te koop is. Vervolgens kies je wat jij de mooiste, leukste of beste vindt. Dat kan nu ook met scholen! Op www.scholenopdekaart.nl vergelijk je alle scholen in de regio. Makkelijk en snel. Check hier de resultaten van het Oosterlicht.