Aanmelden op het OC

Ben jij onze nieuwe leerling?

Aanmelden brugklas 1

Wat leuk dat jij (misschien) kiest voor het Oosterlicht! We gaan er dan alles aan doen om er een geweldige schooltijd van te maken. Want bij ons hoor je erbij. Maar voor het zover is, moet je je eerst aanmelden.

Hoe meld ik me aan op het Oosterlicht?
Dat regel je via de meester of juffrouw op jouw basisschool. Zij zorgen voor de aanmelding (ditaal) bij ons op school. Op uiterlijk 11 maart 2021 (deze datum is nog onder voorbehoud) moet de digitale aanmelding via jouw basisschool bij ons binnen zijn. Als de aanmelding is ontvangen, krijg je van het Oosterlicht bericht met meer informatie over de afhandeling van jouw aanmelding. 

Wat gebeurt er wanneer?
Samen met de andere middelbare scholen in de regio (Utrecht-Zuid) hebben we afspraken gemaakt over aanmelding en plaatsing. Bijvoorbeeld over wanneer en hoe je je moet aanmelden en wanneer je bericht kunt verwachten. De folder 'Procedure overgang primair onderwijs - voortgezet onderwijs schooljaar 2020-2021 is verkrijgbaar op de basisschool.

Vragen?
Neem dan even contact op met onze administratie via telefoonnummer 0347 – 32 56 20 of via post.vianen@oosterlicht.nl

img-4794.jpg

Aanmelden voor klas 2 en hoger

Wil je je aanmelden voor klas 2 of hoger op het Oosterlicht? Neem dan contact op met de medewerkers van onze administratie, via telefoonnummer 0347 - 32 56 20 of via post.vianen@oosterlicht.nl. Zij kunnen al je vragen beantwoorden -en die van je ouders/verzorgers- en je een aanmeldformulier toesturen.