Aanmelden op het OC

Ben jij onze nieuwe leerling?

Aanmelden brugklas 1

Wat leuk dat jij (misschien) kiest voor het Oosterlicht! We gaan er dan alles aan doen om er een geweldige schooltijd van te maken. Want bij ons hoor je erbij. Maar voor het zover is, moet je je eerst aanmelden.

Hoe meld ik me aan op het Oosterlicht?
1.Je ontvangt op je basisschool een formulier waarop je kunt aangeven welke middelbare school je kiest.
2.Vul het formulier in. Kruis bij de verschillende middelbare scholen het Oosterlicht College Vianen aan.
3.Laat het formulier door je ouders/verzorgers ondertekenen.
4.Het formulier dient uiterlijk 12 maart 2020 binnen te zijn op het Oosterlicht Vianen, t.a.v. Administratie, Uithoflaan 1, 4133 GZ Vianen. Of geef het even af bij de Receptie op onze school.

Wat gebeurt er wanneer?
Samen met de andere middelbare scholen in de regio (Utrecht-Zuid) hebben we afspraken gemaakt over aanmelding en plaatsing. Bijvoorbeeld over wanneer en hoe je je moet aanmelden en wanneer je bericht kunt verwachten. De folder 'Procedure overgang primair onderwijs - voortgezet onderwijs schooljaar 2019-2020 is verkrijgbaar op de basisschool.

Vragen?
Neem dan even contact op met onze administratie via telefoonnummer 0347 – 325620 of via post.vianen@oosterlicht.nl

20160526-bh7a8772-oosterlicht-foto-atlas-2.jpg

Aanmelden voor klas 2 en hoger

Wil je je aanmelden voor klas 2 of hoger op het Oosterlicht? Neem dan contact op met de medewerkers van onze administratie, via telefoonnummer 0347 - 32 56 20 of via post.vianen@oosterlicht.nl. Zij kunnen al je vragen beantwoorden -en die van je ouders/verzorgers- en je een aanmeldformulier toesturen.