Open Huis

Kom (ONLINE) kijken, meedoen en stel je vragen!

Niet geplaatst op school van 1e keuze? Maak op 3 april ONLINE kennis met het Oosterlicht!

Aanmelden tweede ronde

Wil je kennismaken met onze school, omdat een andere school je geen plek in de brugklas tl/havo of havo/atheneum kan bieden? Dat kan! Natuurlijk zouden we dat het liefst ‘live’ doen, maar helaas kan dat door de coronamaatregelen nu niet. Daarom bieden we je de volgende mogelijkheid:

Op vrijdag 3 april tussen 13 en 14 uur kan je via zoom ONLINE kennismaken met een leerling, een mentor uit klas 1 én een afdelingsleider. Zij kunnen de vragen die je hebt beantwoorden én je van alles over onze leuke school vertellen. Leuk voor jou om ons alvast te zien, voor ons leuk om kennis te maken met jou!

Hoe?
Meld je vóór vrijdag 3 april, 10 uur aan via de mail op:
 
post.vianen@oosterlicht.nl

Geef daar je mailadres op, dan word je vrijdag uitgenodigd voor een ‘zoom’, je klikt op de link en komt op die manier in contact met ons. Zorg je dat je vrijdag om 13.00 uur klaar zit?

Lukt het niet?
Mail dan je vraag/vragen aan: 

j.kuiperij@oosterlicht.nl 

We nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Open Huis

Is het liefde op het eerste gezicht tussen jou en het Oosterlicht? Dat merk je gauw genoeg als je naar ons Open Huis komt. Ontmoet leraren en leerlingen, proef de sfeer, ontdek ons podium, ga zelf aan de slag en ontdek nog veel meer. 

Ons Open Huis is geweest op:

  • Woensdag 15 januari 2020 

We kunnen terugkijken op een hele geslaagde dag. 

Informatie & leuke weetjes voor groep 8

klik hier