Nieuws

Delen we graag met jou

Mondkapjesplicht op school

Terug naar overzicht

Beste leerling, geachte ouder(s)/verzorger(s),

Vrijdag 26 november heeft de regering nieuwe maatregelen bekend gemaakt.

We zijn echt blij dat de scholen open blijven, maar we zijn wel bezorgd over de gezondheid van jullie en alle medewerkers van het Oosterlicht College Vianen. Daarom verwachten wij van je dat je goed meewerkt aan de nieuwe maatregelen, zoals het dragen van een mondkapje.

De afgelopen dagen merken we dat niet alle leerlingen de mondkapjes meenemen naar school en bij verplaatsingen door school dragen. Vanaf 2 december controleren en handhaven we daar strikter op. Kom je naar school en ben je een mondkapje vergeten? Dan ga je terug naar huis om dit te regelen. Als je daardoor een lesuur mist, dan wordt dit lesuur op ‘ongeoorloofd absent’ gezet.
Een andere mogelijkheid is dat je een mondkapje koopt in onze automaten. Je kunt hier met je pinpas betalen, neem deze dus uit voorzorg mee naar school. We gaan er vanuit, dat dit niet nodig is en dat je gewoon je mondkapje bij je hebt en ook daadwerkelijk opzet. Met elkaar houden we het veilig en kan onze school open blijven!

Als laatste; ben je uit? Ga dan na je laatste lesuur meteen naar huis en blijf niet hangen op school, zodat je niet onverhoopt een besmetting oploopt.

Met vriendelijke groet, mede namens alle medewerkers van het Oosterlicht College Vianen,

Jessica Kuiperij, afdelingsleider onderbouw tl/havo/vwo en bovenbouw havo
Joost Matthys, Arno Bergmans, afdelingsleider tl
Roger Last, afdelingsleider basis- en kaderberoepsgerichte leerweg

draag-een-mondkapje-rond-1.jpg
Terug naar overzicht