Nieuws

Delen we graag met jou

Geslaagde Paasvieringen

Terug naar overzicht

Donderdag 18 april hebben verschillende activiteiten plaatsgevonden op het Oosterlicht College Vianen. Deze activiteiten stonden allemaal in het teken van Pasen. Op deze manier houdt het Oosterlicht College de paasgedachte levend. Met al deze activiteiten willen we de leerlingen laten zien dat omzien naar mensen die het minder hebben, naastenliefde, vergeving en saamhorigheid belangrijke aspecten van de identiteit van het Oosterlicht College zijn.

Leerlingen van leerjaar 1 hebben spijtbriefjes geschreven en later in een zelfgemaakte stoeptegel gestort. Deze tegels zullen na de bouw in het schoolplein verwerkt worden. Op deze manier hebben de leerlingen afstand genomen van iets dat ze dwarszat. Na afloop van dit programma gingen de leerlingen een fleurig plantje voorzien van paasgroet uitdelen aan oude en zieke inwoners in Vianen en aan onze buurtbewoners in de wijk.

Leerlingen van leerjaar 2 en 3 hebben cupcakes gebakken, versierd en ingepakt. Deze cupcakes zijn overhandigd aan de Voedselbank.

img-4116.jpg
Terug naar overzicht